Over ons

Over ons

Gastouderopvang Lollifantje biedt opvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zorg staat bij ons voorop! Maar eveneens plezier en ontwikkeling. Dit wordt behaald door de kinderen structuur en regelmaat te geven. Hierdoor krijgen de kinderen een vertrouwd gevoel en weten ze wat er gaat komen. We geven de kinderen ook de persoonlijke aandacht, liefde en geborgenheid die kinderen nodig hebben. Zodat de kinderen zich op hun gemak en thuis voelen.

Bij gastouderopvang Lollifantje maken we gebruik van een vaste dagindeling. Tijdens de dagindeling hebben we er bewust voor gekozen om de kinderen iedere dag in de buitenlucht te laten spelen. Naast dat het geweldig is voor de kinderen om buiten de konijntjes te voeren, zijn er tal van studies en onderzoeken waarbij is bewezen dat het buitenspelen vele positieve aspecten met zich meebrengt zoals een gezond gewicht in stand houden en een positieve ontwikkeling van motorische en sociale vaardigheden. Door het aanbieden van bepaalde rituelen over de hele dag zoals de maaltijd, slapen, verjaardag vieren of bepaalde thema’s worden er herdenkingspunten aangebracht in de dag die ervoor zorgen dat een kind zich vertrouwd voelt.

Bij gastouderopvang Lollifantje zullen u kinderen niet eens merken dat ze ergens anders zijn dan thuis. We zorgen ervoor dat u kinderen zich geliefd voelen. U kinderen mogen bij gastouderopvang Lollifantje lekker kind zijn en krijgen de volledige aandacht.

 

Contactgegevens: 

Wilt u uw kind aanmelden bij gastouderopvang Lollifantje? Dat kan!
Onze contactgegevens zijn als volgt: 

Tel: 06-50227298
Mail: info@lollifantje.nl
Website: www.lollifantje.nl
Plaats: St. Servatiusweg 46, 5803 AD Venray

 

Registratienummer landelijk register: 415155423